U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Matinée Kadee / De Grote Post ism Jeugddienst Oostende en Mu.ZEE (vanaf 4 jaar)

4 jaar

Cursus of workshop Meerdere kunstvormen

Dit jaar slaan De Grote Post, Jeugddienst Oostende en Mu.ZEE de handen in elkaar om een sublieme Kunstendag voor Kinderen in te richten. In Mu.ZEE wordt het dé museumdag voor gezinnen en families. Er zijn doorlopende muzische workshops en mogelijkheden om te tekenen, te creëren, te musiceren en om de tentoonstellingen en collectie speels te ontdekken. Ook de Kunstacademie aan Zee en het Conservatorium aan Zee zorgen opnieuw voor een creatieve plek tussen de kunstwerken!
Kom als gezin – samen met je peuter, kleuter of kind – het museum bezoeken en hou halt bij de workshop die hen in vervoering brengt.
De jeugddienst organiseert deze keer de Matinée Kadee in de lokettenzaal van De Grote Post. Doorheen het hele gebouw vinden er workshops plaats voor verschillende leeftijden. Je kan onder meer leren om schaduwspelen te maken (samen met Passerelle i.h.k.v. het OKAN-project). Of neem deel aan workshop Grafitti Lights of de doorlopende workshop Soundscape.

wanneer en voor wie?
zondag 17 november: voor (groot)ouders en kinderen
in Mu.ZEE
uur?
doorlopend van 10 tot 17 uur
prijs en info?
geen inschrijving - doorlopend
gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Mu.ZEE
Romestraat 11
8400 Oostende
Wanneer
tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact info@muzee.be
Trefwoorden kunstendag voor kinderen, activiteit oostende, workshop, Kunstmuseum aan Zee MuZEE, workshop kinderen, 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Matinée Kadee / De Grote Post ism Jeugddienst Oostende en Mu.ZEE (vanaf 4 jaar) op UiTmetVlieg.be