U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: KLOPOTEC Orkestra / Zonzo Compagnie (vanaf 6 jaar)

6 jaar

Concert Amusementsmuziek

In zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijk slagwerker. Dit concert ratelt, klopt en verbluft jong en oud!
Hans Beckers is de bouwer van fabelachtige klankinstallaties. Voor zijn voorstelling Klopotec Orkestra trok hij naar een oud magisch huis in een Noors vissersdorpje, het Kråkeslottet. De man die er woont verzamelt prachtige stukken sloophout, verteerd door de zee en dan aangespoeld op het strand. Met dat hout bouwde Hans Beckers een merkwaardig orkest van klopotecs: ratelwindmolens die in een ver verleden in Sloveense wijngaarden slangen verjoegen.
Te midden van zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijke slagwerker die zijn pluimen verdiende bij FES, Mélanie de Biasio en het Jef Neve Trio. Samen maken ze Klopotec Orkestra tot een visueel en auditief spektakel dat zal ratelen en kloppen en verbluffen als kleurrijk schaduwspel.

https://vimeo.com/261305618

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 17 november 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; vvk vol: 8,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 6,00 €; kassa kind: 4,00 €; vvk kind: 3,00 €; Z-pas volw: 3,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie OC 't Waaigat
Trefwoorden kinder, muziek, slagwerk, kunstendag voor kinderen, 6-8 jaar, 9-11 jaar
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: KLOPOTEC Orkestra / Zonzo Compagnie (vanaf 6 jaar) op UiTmetVlieg.be