U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Deep are the woods / Eric Arnal-Burtschy (vanaf 2 jaar)

+1 punt

Dansvoorstelling Moderne dans

Licht is een danser. In deze voorstelling dwaal je door bundels licht, strek je je armen ernaar uit, laat je jezelf erdoor knuffelen ... Theatermaker Eric Arnal-Burtschy laat zich inspireren door natuurfenomenen als de ondergaande zon of licht dat op bladeren valt. Deep are the woods biedt een magische ervaring die zowel door volwassenen als door kinderen (vanaf 2 jaar) gesmaakt kan worden. De ideale gelegenheid om op zondag, Kunstendag voor Kinderen, met de hele familie af te zakken naar KVS!
Deep are the Woods toont dat licht inderdaad een prachtige danser is door een illusie te bouwen met licht en rook. Hand in hand of net alleen ga je erin op verkenning. Het licht achtervolgt je, omarmt je, streelt je, spat uit elkaar. Samen met de andere bezoekers doe jij het licht en de ruimte van vorm en van gevoel veranderen. Deep are the Woods is een veertig minuten durende belevingsperformance van de Franse kunstenaar Eric Arnal Burtschy. Hij nodigt je uit in een setting waar hij verschillende ruimtelijke illusies creëert. Als een kathedraal zonder muren daagt het de toeschouwer uit om door het licht zijn/haar perceptie van de wereld uit te breiden. Dompel je onder in deze fenomenale kruisbestuiving tussen performance, digitale en visuele kunst met het licht als performer!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar KVS
Arduinkaai 7
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 9,00 €

€ 9,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02-210.11.12
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie KVS
Contact info@kvs.be
Links
Trefwoorden kunstendag voor kinderen, 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar, 0-2 jaar, dans, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Deep are the woods / Eric Arnal-Burtschy (vanaf 2 jaar) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS