U bent hier:

Kunstenaarsontbijt Helmi Cuijpers

Op zondag 25 augustus om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je Helmi kan ontmoeten.
We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen 25 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro. Hierbij is koffie, thee en cava of biologisch appelsap à volonté inbegrepen.

Reserveer je plaats op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Over de exposante: Helmi Cuijpers (° Nederland) heeft naast een opleiding tot grafisch ontwerper ook de ABKM (Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht) gevolgd. Hier studeerde ze in de richting TeHaTex, een docentenopleiding voor tekenen en schilderen. Sinds 1994 is ze werkzaam als beeldend kunstenares en docente tekenen en schilderen. In 2005 verhuisde ze naar Borlo, een klein dorpje in de buurt van Sint-Truiden, waar ze in 2009 haar eigen ‘tekenschool’ , ’t Kunsthof, oprichtte. In ons eetcafé en de Orangerie kan je eveneens deze maand de werken van de kinderen van tekenschool ’t Kunsthof bewonderen.
In het beeldend werk van Helmi is het menselijk figuur een belangrijk onderwerp. Soms zijn het portretten, soms zijn het modelschilderingen. Helmi bestudeert het menselijk figuur vanuit diverse thema’s. Van religie, mythologie tot ‘gewone’ portretten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Bottelarij
Ulbeekstraat 21
3832 Ulbeek (Wellen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 25,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 15,00 €
€ 25,0
Reservaties
Organisatie De Bottelarij
Trefwoorden toerisme, limburg, haspengouw, home made lekkers, kindvriendelijk, kunst