U bent hier:

Kunstenaarsontbijt Debbie Franssen

Op zondag 7 juli om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je de exposante Debbie Franssen kan ontmoeten.
We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen 18 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro. Hierbij is één glas cava of biologisch appelsap inbegrepen. Koffie en thee à volonté.

Reserveer je plaats op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Over de exposante: Debbie probeert speciale kleine momenten van geluk of verbazing of wat dan ook vast te leggen op foto. Van hieruit vertrekt ze dan met haar tekeningen en probeert ze een sfeer te creëren. Hoe toeschouwers dit willen interpreteren, daar laat ze hen volledig vrij in. Ze vindt het interessant als niet iedereen hetzelfde ziet. Debbie werkt het liefst met houtskool en pastelkrijt, maar soms gebruikt ze ook acrylverf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Bottelarij
Ulbeekstraat 21
3832 Ulbeek (Wellen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 7 juli 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 12,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie De Bottelarij
Trefwoorden toerisme, limburg, haspengouw, home made lekkers, kunst, kindvriendelijk