U bent hier:

Kunstenaarsontbijt 'Ann Geirnaerdt & Lou Bielen'

Op zondag 30 juni om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je Ann en Lou kan ontmoeten.
We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen 25 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro. Hierbij is koffie, thee en cava of biologisch appelsap à volonté inbegrepen.

Reserveer je plaats op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

ANN GEIRNAERDT, beeldend kunstenaar.

Ann Geirnaerdt is geboren in 1963 in Bosvoorde, woont in Leuven. Na een loopbaan als graficus is ze 15 jaar actief met beeldhouwen bezig, waarvan 8 jaar specialisatie in brons.:

“Mijn sculpturen vertellen allemaal een eigen verhaal, dat vertrekt vanuit een persoonlijke ervaring. Al die ervaringen wil ik graag tot uitdrukking brengen, wat mijn werk kwetsbaarheid en een sterke herkenbaarheid geeft. Zo wil ik laten zien hoe een mens steeds zoekende is, behoefte heeft aan verbondenheid en geborgenheid, maar toch zijn eigen kracht wil behouden. Een mens betracht harmonie en wil voluit in het leven staan. Nu eens kwetsbaar, dan weer krachtig, en steeds op zoek naar zijn eigen nest, dat zij of hij het liefst wil delen met anderen.

Heel typerend voor mijn werk is dat ik bij de opbouw van mijn sculpturen vertrek vanuit natuurlijke materialen als schors, takken, peulvruchten, die mij met hun vorm en structuur inspireren. Ze laten hun afdruk achter, die ik dankbaar omarm en waar ik mee speel.”LOU BIELEN, Kunstschilder.

Geboren in 1957 (in Hasselt), woont in Vaalbeek, Oud-Heverlee

Projectatelier, hogere graad en specialisatie schilderen in Slac, Leuven.Bijna is nooit voorbij.

Lou Bielen is gefascineerd door de constructie van een beeld van de werkelijkheid die ze - tegelijk - wil nabootsen en bewerken, evoceren en abstraheren. Het doet haar zoeken naar een eigen textuur met scherpte en onscherpte, dieptevelden en nabije obstructies, lichtreflecties, kleurwarmte, dynamiek en verstilling,

Geen enkel beeld lijkt haar definitief, het is er bijna. Bijna maakt deel uit van een werkproces van ontstaan en verdwijnen, van net of net niet meer, het beeld is op weg en afwijkend, repetitief en aftastend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Bottelarij
Ulbeekstraat 21
3832 Ulbeek (Wellen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 30 juni 2019
Prijs
Basistarief: 25,00 €; Kinderen jonger dan 12 jaar: 15,00 €
€ 25,0
Reservaties
Organisatie De Bottelarij
Trefwoorden toerisme, limburg, haspengouw, home made lekkers, kindvriendelijk, kunst