U bent hier:

Kunst in het gemeentehuis: Ria Van Hooydonck

Tentoonstelling Schilderkunst

Tijdens de maanden november en december maak je in de gang van het gemeentehuis kennis met de schilderijen van Ria Van Hooydonck.
“Met aquarel, olieverf en acryl ben ik beginnen schilderen, naar een realistische vormgeving. En na enkele jaren neigde dat over naar het expressionisme.
Op zoek naar een eigen identiteit ben ik gaan experimenteren met nieuwe technieken en materialen. Zo leerde ik mijn eigen innerlijke wereld als inspiratiebron ontdekken.

Schilderen is voor mij zoeken naar evenwicht tussen vorm en kleur. En met Henri Michaux als inspiratiebron blijf ik zoeken en luister naar zijn citaat :
“ Zoals ik schrijf om te vinden
schilder ik om te vinden,
om terug te vinden
om mijn eigen goed te ontvangen
dat ik bezat zonder het te beseffen””

Met het project 'Kunst in het gemeentehuis' wil het gemeentebestuur lokale kunstenaars de gelegenheid geven om hun werk bekend te maken in de wandelgangen van het gemeentehuis. Alle kunstvormen zijn welkom. Er moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met de beperkingen van de tentoonstellingsruimte en het openbaar karakter ervan. Wie interesse heeft om hier tentoon te stellen, neemt contact op met de gemeentelijke cultuurdienst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeente Kalmthout
Kalmthout
2920 Kalmthout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeentebestuur Kalmthout
Contact cultuur@kalmthout.be
03 620 22 66