U bent hier:

Kungfu kids

+1 punt

Kungfu is één van de oudste gevechtskunsten, geroemd om de doeltreffendheid en de kwaliteit van zijn gevechtstechnieken. Maar bovenal is het een houding gebaseerd op het ontwijken van alle vormen van conflicten. Behalve het aanleren van een goede coördinatie en van een evenwichtige ontwikkeling van het lichaam, leggen de training-sessies Kungfu de nadruk op discipline en respect voor anderen.
NL//Kungfu is één van de oudste gevechtskunsten, geroemd om de doeltreffendheid en de kwaliteit van zijn gevechtstechnieken. Maar bovenal is het een houding gebaseerd op het ontwijken van alle vormen van conflicten. Behalve het aanleren van een goede coördinatie en van een evenwichtige ontwikkeling van het lichaam, leggen de training-sessies Kungfu de nadruk op discipline en respect voor anderen.

FR//Outre l’apprentissage d’une bonne coordination et d’un dé-veloppement équilibré du corps, la discipline et le respect envers les autres sont les notions clés de ce cours de kung-fu. Le kung-fu est né il y a des siècles, dans la Chine ancienne. C’est l’un des plus anciens arts martiaux, célèbre grâce à l’efficacité et à la qualité de ces techniques de combat. Mais il s’agit surtout d’une attitude qui vise à éviter toute forme de conflit.

Info

Waar Pianofabriek
Fortstraat 35
1060 Sint-Gillis

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 september 2017 tot 25 juni 2018
Prijs
Normaal

€ 210,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie De Pianofabriek
Contact info@kungfuchang.be
Links
Trefwoorden vgc
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kungfu kids op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS