U bent hier:

KRUIDENSHAMPOO en CONDITIONER

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

We komen steeds meer te weten over dubieuze chemicaliën in onze dagelijkse verzorgingsproducten en het schadelijk effect daarvan op onze gezondheid.
Zo kunnen de chemicaliën in shampoo, via de hoofdhuid in ons lichaam terecht komen. Bovendien zorgen ze ervoor dat de natuurlijke oliën op onze hoofdhuid verdwijnen. Deze oliën beschermen en voeden ons haar. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat steeds meer mensen voor producten op natuurlijke basis kiezen. We gaan samen aan de slag om onze eigen shampoo en conditioner te maken. We maken gebruik van essentiële oliën die geschikt zijn voor normaal, vet of beschadigd haar.

We maken er een gezellige avond van, smullen van een kruidig hapje en verrassend drankje. Je gaat naar huis met je eigengemaakte ecologische kruidenshampoo, haarconditioner en een rugzakje vol info.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Tatteljee
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 28 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 48,00 €
€ 48,0
Reservaties
Organisatie vzw Tatteljee
Contact info@tatteljee.be
03 667 31 90
Trefwoorden champoo, kruidenshampoo, ecologie