KRANKk

Het Antwerpse trio KRANKk speelt een mix van grime, door Burial geïnspireerde soundscapes en future garage beats, en is voer voor fans van Kode9, The Bug en Sabres of Paradise. Met debuut ‘Dark’ en topsingles als ‘Like That’ en ‘Crazy’ bereikten ze een breed publiek. “Een schot in de roos”, schreef Dansende Beren over ‘Crazy’. Op zaterdag 27 maart speelden ze een liveshow in Voo?uit, waarbij ze het gezelschap kregen van gastvocalisten AMOS, Tessa Dixson, en dansers Rabba, Method, Nina Muñoz en Juki van organisatie-in-residentie Platform-K.

Een coproductie van TRIX, deSingel en Kunstencentrum Voo?uit met de steun van Creative Europe, Cloudshaper en Platform-K.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Over deze uitzending

Wanneer?

Van April 15, 2021 tot May 15, 2021

Waar kijken?

Overige informatie