U bent hier:

Kopjesdagen: Bart Kaëll, Lissa Lewis, geitenmarkt, car tuning, kinderspeeldorp, ...

Festival Amusementsmuziek

De Kopjesdagen vormen elk jaar een hoogtepunt voor alle inwoners.
Bij de lokale handelaars geniet je al van de zomersolden en op de markt is er kermis voor de kinderen.

Op zondag palmt de jaarlijkse rommelmarkt vanaf 6 uur ’s morgens de Westkerkestraat en Hoogwegel in. Om 10 uur start de traditionele geiten- en schapenmarkt op het H. Hartplein. In de marge is er ook opnieuw een plantjesbeurs i.s.m. Tuinhier Ichtegem.

In de Stations- en Aartrijkestraat zorgen honderden getunede wagens uit binnen- en buitenland voor een schitterend schouwspel. Kom al deze pracht en praal ontdekken!

Na de middag kunnen de kinderen zich vanaf 14 uur uitleven in het megatoffe kinderspeeldorp op het plein voor de kerk. Om 14u30 is er de fantastische live kids discoshow met De Feesttherapeut op het grote podium.

Op het terras op de markt kan iedereen genieten van een hapje en een drankje tijdens de optredens. Dit jaar is er heel wat aandacht voor artiesten uit onze eigen gemeente en buurgemeenten.

Ons lokale dansorkest Duo Danny & Marleen opent traditiegetrouw het feestgebeuren. Daarna neemt de Eernegemse singer-songwriter Jantien Jonckheere het roer over op piano en zang. Kippenvel gegarandeerd!

Nick Beernaert uit Kortemark, die onlangs nog schitterende in The Voice van Vlaanderen, maakt het rijtje lokaal talent compleet.

Als kers op de taart zijn er optredens van Lissa Lewis en niemand minder dan ambiancemaker Bart Kaëll. Discobar In-Motion zal de Kopjesdagen opnieuw geweldig afsluiten!

Kom erbij ... en dans !!! :-)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Eernegem centrum
Stationsstraat 1
8480 Eernegem (Ichtegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie dienst cultuur, erfgoed en toerisme
Contact cultuur@ichtegem.be
059 34 11 46
Links
Trefwoorden schlager, Amusementsmuziek, rommelmarkt, geitenmarkt, ambachten en folklore, vivavlaanderen