U bent hier:

Kookworkshop

Eten en drinken Creativiteit

Pekelen en fermenteren zijn oude bewaartechnieken die nu terug in opmars komen. In de workshop leren we om zelf groenten te pekelen en te fermenteren, en bereiden we enkele gerechten met gefermenteerde producten.
Pekelen en fermenteren zijn oude bewaartechnieken die nu terug in opmars komen. Zuurkool, salami, kaas, bier zijn allemaal gefermenteerde producten die we dagelijks eten. In de workshop leren we om zelf groenten te pekelen en te fermenteren, en bereiden we enkele gerechten met gefermenteerde producten. 

telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort, keukenhanddoek, snijplank, mesje en enkele afsluitbare bokalen van 1 of 2 liter mee.

Info

Waar GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 35,00
€ 35,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper
Links