U bent hier:

Kookworkshop 'Smaakmakers in de keuken: kruiden en specerijen'

Cursus of workshop Voeding

Een overvloedige opbrengst uit de kruidentuin kan je aanzetten om creatief om te gaan met keukenkruiden. Deze smaakmakers verloren laten gaan zou zonde zijn.
In deze kookdemonstratie geeft Velt-lesgeefster Joke Stinckens tips om deze smaakvolle keukenkruiden te verwerken tot lekkere gerechten en houdbare producten. Nadien kunnen alle gerechtjes geproefd worden.
Inschrijven is verplicht vóór 03/09/2021: lutgart.bollen@gmail.com of 0494/16 62 37. In samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij. Min. 6 en max. 12 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De heurwinning
Heurstraat 47
3700 Diets-Heur (Tongeren)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Velt-leden: 5,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Velt Zuid-Oost Haspengouw
Trefwoorden kruiden, ecologische voeding, koken, Bevestigd2020