Info
Bij de workshops van de Academie van de Smaak staat dit najaar smaak centraal. Eten maken dat smaakt is toch dat wat we allemaal willen. Smaak is soms zeer eenvoudig zoals een zongerijpte tomaat uit de tuin. Smaken combineren kan iets ingewikkelder zijn. Door te proeven en te experimenteren kun je leren begrijpen hoe sommige ingrediënten elkaar versterken of de smaak om zeep helpen. De verschillende smaken worden verwerkt in drie workshops. Telkens vertrekken we van de pure smaak en gaan we zo naar de verschillende combinaties. Daarbij komt ook een beetje geschiedenis van wat vroeger gebruikt werd om een smakelijke maaltijd te maken, met de weinige middelen van toen. Sommige van die zaken worden vandaag nog steeds in de keuken worden gebruikt. In december is het thema 'unami en kokumi'
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 5,00 |
UiTPAS | Kansentarief met Kansentarief met UiTPAS Meetjesland: € 1,25 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: