U bent hier:

Kontzert. // The Girl Who Cried Wolf (Album Release) + Guests

The Girl Who Cried Wolf is een vijfkoppige band afkomstig uit Antwerpen. De band ontstond rond een gemeenschappelijke liefde voor donkere, melancholische muziek. Met een sound dat het best wordt omschreven als hypnotiserende doompop, proberen ze de mensen mee te nemen in hun eigen universum, geïnspireerd op bands zoals Portishead, Chelsea Wolfe, Esben & The Witch, Wovenhand...
Op 28 november komen ze hun tweede album bij ons voorstellen. Het unieke aan deze avond is, dat er niet één support zal zijn, maar wel twee bands het publiek zullen mogen opwarmen: FÄR en Monnik.

FÄR is een aanstormend Gents duo met een voorliefde voor grimmige electro beats. Fär beukt je omver met donkere vocals, loeiharde bassen en rake beats.
en Monnik, die speelde traag, en ging weer.
Show in het kader van Autumn Falls.
Kontzert. is een Gentse concertorganisatie gesitueerd in Café Charlatan, De Kolonie en Kunstcentrum Vooruit. Op maandelijkse basis programmeert Kontzert. een heleboel jonge beloftevolle Belgische bands vanuit alle hoeken van het land. Verwacht ook enkele kleppers van formaat.

Info

Waar Charlatan
Vlasmarkt 6
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 28 november 2018
Prijs
Basistarief: 12,00 €; vvk: 8,00 €
€ 12,0
Links