U bent hier:

Koninklijke voetbalvereniging Hou ende Trou - inschrijving seizoen 2017-2018

+1 punt

Sportactiviteit Bal en racketsport

Het hoofddoel van onze vereniging is aan kinderen en jongeren de kans te geven om in een veilige en kansrijke omgeving een degelijke voetbalopleiding te genieten. We bouwen in een stimulerende en open sfeer samen met en voor alle betrokkenen en andere sympathisanten aan een breed gedragen toegankelijke club. Onze jonge leden laten we voetballen naar hun eigen sporttechnische mogelijkheden met nadruk op Fair Play en positieve coaching. Op clubniveau engageren we ons sterk in de samenwerking Elk Talent Telt tussen 13 Gentse clubs om mee te bouwen aan een sterke Gentse jeugdopleiding.
Waarden zoals orde, integriteit, luisterbereidheid, gelijkwaardigheid, respect voor mekaar als speler van de groep, doorzettingsvermogen, Fair Play betonen en ontwikkelen van een eigenwaarde zijn evenveel facetten die naast de sportuitrusting aan de kapstok van de vorming mogen hangen.

Als club in het centrum van Gent, nemen we naast een sportieve ook een sociaal-maatschappelijke rol op. We zijn een open club, d.w.z. op ieder moment kan een kandidaat-speler zich aanmelden, ongeacht sporttechnische mogelijkheden. We trachten het lidgeld zo laag mogelijk te houden en wanneer zich bepaalde drempels opwerpen die de aanwezigheid of het spelplezier van een speler in het gedrang brengen, engageert de club zich om samen met de ouders of andere betrokken partijen naar een oplossing te zoeken.

We vragen aan buurtbewoners, buurtorganisaties en de ruime buurt in het algemeen om actief deel uit te maken van onze club en/of samen te werken om de leefbaarheid, betrokkenheid en sociale cohesie in de wijk te versterken.

Zoals bepaald in de missie/visie doen we een inspanning om het lidgeld zo laag mogelijk te houden. Voor het seizoen 2017-2018 is dit voor nieuw aangesloten spelers:
50 euro voor de U6 (°2012)
150 euro voor de U7//U8//U9 (°2009-°2011)
170 euro voor de U10//U11//U12//U13//U15//U17 (°2001-°2008)
185 euro voor de U21 (°1998-°2000)
Met de UiTPAS aan kansentarief geniet je van 80% korting op het inschrijvingsgeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Hou ende Trou
Muilaardstraat 85
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 23 januari 2019 tot 23 januari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Hou ende Trou Zwijnaarde
Contact htjeugd@gmail.com, info@htzwijnaarde.com
09 245 78 45
Trefwoorden UiTPAS Gent

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS