U bent hier:

Koning Lou en de Steen der Wijzen

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

In november 2019 brengt het Leuvens Alumni Orkest 'Koning Lou & de steen der wijzen', gebaseerd op de TV-reeks op VTMKZOOM mét Dréke, Stakke, Koning Lou én met gastacteurs Steve Geerts en Marianne Devriese.
Het belooft een intergalactisch en hartverwarmend avontuur voor jong en oud te worden, een spannende vertelling waarbij de fantasie van het kind én de ouders geprikkeld en gekieteld wordt en waarbij meesterlijke symfonische muziek voor een fantastische beleving zal zorgen.
Het 70-koppige Leuvens Alumni Orkest (LAO) zorgt voor betoverende live-muziek.

Deze voorstellingen zijn gemaakt voor kinderen. Ook de volwassenen zullen zeker en vast genieten van de humor die in deze voorstellingen vervat zit.
Op een zeer toegankelijke manier komen de kinderen in aanraking met klassieke muziek, gecombineerd met theater, en dit aan democratische prijzen.

“Koning Lou & de steen der wijzen” is een echte familievoorstelling voor een jong, halfjong en eeuwig jong publiek. Niet te missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Aula Pieter De Somer
Charles Deberiotstraat 24
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 november 2019 tot 23 november 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €; Kinderen: 12,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Leuvens Alumni Orkest vzw
Contact info@lao.be
Trefwoorden Koning Lou, familievoorstelling, Stakke, Dréke, Steve Geerts, Marianne Devriese, Kevin Bellemans, Alain Rinckhaut, concert klassieke muziek