U bent hier:

Komt Goed!

Theatervoorstelling Humor comedy

In zijn allereerste avondvoorstelling KOMT GOED! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren; gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere “Life in the ghetto” van Brussel.
Na scholen over heel Vlaanderen stil te krijgen, vindt Erhan Demirci de tijd rijp om het grote publiek in te pakken. In zijn allereerste avondvoorstelling KOMT GOED! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren; gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere “Life in the ghetto” van Brussel.

Een stad die hij als inwoner en sociaal medewerker van Foyer vzw steeds dieper leerde kennen. Erhan gunt je een blik achter de schermen van onze hoofdstad, onthult de geheimen van de straat en vertelt op hilarische wijze hoe we als Vlaming het beste kunnen overleven in de ban van zijn grote liefde: BX. Kritisch, scherp maar altijd positief. Komt goed!

Erhan Demirci was 2 jaar het voorprogramma van Han solo en vaste gast in De Rotonde en Start je Dag op Radio 2, C@fé Corsari op één en Nuff Said op Canvas - waar zijn ‘Sorry’-filmpje’ een echte internethit werd.

Regie: Han Coucke
Voorprogramma: Latif Ait
Het bewijs dat zelfs een Limburger en een Antwerpenaar vrienden kunnen zijn!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ccBe
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 januari 2017
Prijs
kassa: € 12.00, vt-statuut: € 2.00
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Berchem
Links
Trefwoorden ccbe ccberchem