U bent hier:

Kommil Foo & Brussels Jazz Orchestra livestreaming

Concert Jazz en blues Pop en rock

De gebroeders Walschaerts brengen samen met Brussels Jazz Orchestra hun gloednieuwe voorstelling live en digitaal naar je woonkamer. 
Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende.


In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: Brussels Jazz Orchestra. Een concert als ode aan de ultieme vrijheid van jazz:


Mich en Raf zingen, vertellen, spelen, struikelen, hakkelen en hijgen zich door hun songs, BJO speelt… en hoe! De vertrouwde lach en traan van Kommil Foo met op de achtergrond de geluiden, de muziek en de sfeer van een broeierige jazzclub in New York.


De gebroeders Walschaerts samen met Brussels Jazz Orchestra live en digitaal in je woonkamer!


 

Info

Links
Waar cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 27 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 5,00
€ 5,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!