U bent hier:

Koen De Preter // Tender Men

Tussen bromance en romance
Gratis inleiding door Tom De Moor om 19u15
Deze dansvoorstelling op de grens tussen bro, bromance en romance, gaat over mannen en gevoeligheden. Over de onbevreesdheid, schoonheid en poëzie van aanrakingen, maar ook over de chaos en de misverstanden die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Vier internationale dansers, met elk hun eigen dansachtergrond, afkomst en identiteit, staan symbool voor tederheid, kwetsbaarheid en ruwheid.

De voorstelling zet de ambiguïteit tussen het stoere en het sensuele in de verf en werpt een licht op onze samenleving waarin we steeds banger worden om elkaar aan te raken. Choreograaf Koen De Preter stelt zich hierbij de vraag hoe mannen met elkaar om zouden gaan in een wereld zonder homofobie.


Twee mannen die hand in hand lopen, dat is bijna een politieke daad geworden. (Koen De Preter in De Standaard)


Tip!
Ben jij als man geïnteresseerd in hedendaagse dans? Ja? Schrijf dan zeker in voor de workshop hedendaagse dans en contactimprovisatie begeleid door Koen De Preter. Ervaring mag, maar hoeft niet. Vanaf 18 jaar. Wie deelneemt aan de workshop mag ‘Tender Men’ gratis bijwonen.
balletzaal / zaterdag 24 april / 13u-15u / € 25, incl. ticket voor ‘Tender Men’. Meer info (LINK)

Over Koen De Preter
Hij is een choreograaf en performer die experimenteert met vormen en publieken en zich beweegt tussen verschillende circuits. Het zoeken naar een balans tussen abstractie en theatraliteit in dans vormen samen met eclectische soundtracks een constante in zijn creaties. Na intiemer werk als de gecureerde avond ‘Solo Night’ en zijn solo ‘DANCING’ is het nu tijd voor een grote voorstelling met een internationale cast.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Werf - Aalst
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11