U bent hier:

Koen Cools, Dagmar Feyen & Koen Dries: Hier kom ik thuis

Koen Cools doorkruist al enkele jaren de Kempen als presentator en animator van concerten en festiviteiten. Met 'Hier kom ik thuis' brengt hij voor het eerst een volwaardig eigen muzikaal cabaretprogramma, samen met pianist Dagmar Feyen en saxofonist Koen Dries. Geen stand-up comedy, maar wel een ontspannend, muzikaal en humoristisch programma met een knipoog naar het lichte cabaret van weleer. In het voorprogramma speelt Seppe Mariën accordeon en beluisteren we de hemelse zang van Sara-Anne Rousseau (sopraan), studenten aan het Conservatorium van Antwerpen.

Klik hier om je in te schrijven op de wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, verwittigen wij je.

Koen Cools doorkruist al enkele jaren de Kempen als presentator en animator van concerten en festiviteiten. Met 'Hier kom ik thuis' brengt hij voor het eerst een volwaardig eigen muzikaal cabaretprogramma, samen met pianist Dagmar Feyen en saxofonist Koen Dries. Geen stand-up comedy, maar wel een ontspannend, muzikaal en humoristisch programma met een knipoog naar het lichte cabaret van weleer.

Vanuit de doelstelling ‘jongeren een podium bieden om hun talent te ontplooien’ ondersteunde Mol Omarmt de eerste carrièrestappen van dit lokaal talent. Om creativiteit en kunstzinnigheid bij jongeren uit Mol en omgeving verder te stimuleren, krijgen ook nu twee talentvolle, jonge muzikanten een plaats op het podium: in het voorprogramma speelt Seppe Mariën accordeon en beluisteren we de zang van Sara-Anne Rousseau, sopraan. Zij studeren allebei aan het Conservatorium van Antwerpen.  

Project in samenwerking met cc ’t Getouw, Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Mol, Markant Mol, Lions Mol-Geel en Rotary Mol.  

Prijs: 10 euro (kassa) – 8 euro (vvk) – 3 euro korting voor abonnees cc ’t Getouw
Tickets: cc ’t Getouw – 014 33 09 00 – www.getouw.be
Organisatie & info: Mol Omarmt – mialodewijckx@hotmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 17 oktober 2014
Leeftijd 18+
Prijs
8 euro in voorverkoop - 3 euro korting voor abonnees cc 't Getouw
€ 10,0
Links