U bent hier:

KOEKELBERGSE ALLIANTIE VAN KNUTSELAARS (K.A.K.) - Snøw (vanaf 3 jaar)

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Beste kløter
De Grote Mensen willen niet luisteren, dus jij moet mij helpen! Ik smelt! Mijn vriend zijn huis smelt ook! Wij hebben jullie hulp nodig! Help ons alsjeblieft! Kom snel! Nee! Nu!!!
Met vriendelijke groeten, De Sneeuwman
Snøw is een fantastische kleutervoorstelling over de klimaatcrisis en de wereld redden. Over hoe menselijke warmte misschien wel voor verkoeling van de planeet kan zorgen. En ook - omdat elk nobel streven nooit geheel vrij is van eigenbelang - over de treurnis van smeltende ijsjes.
Samen met een pinguïn, een frigo, een geschifte kok en een rochelende vuilniszak komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren.
K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) is een los-vast verbond van knutselaars, theatermakers, denkers en sjoemelaars. Met Snøw waagt het collectief zich aan een voorstelling met een missie. Hoe kunnen we de generatie van morgen voorbereiden op de puinhopen van vandaag?
Hoe leggen we uit dat het zover is kunnen komen? K.A.K. verkiest de korte pijn en wil het gewoon vertellen, met gevoel voor humor.
van en met: Nikolas Lestaeghe, Lotte Diependaele, Frederika Del Nero, Femke Stallaert, Benjamin Opdebeeck, Nona Buhrs, Annelore Crollet, Renée Goethijn - foto: Seppe de Roo
Deze knotsgekke komedie is het aandoenlijkst, wanneer ze de kleuters nietsvermoedend doet revolteren tegen hun eigen ouders.
De Standaard
Na de voorstelling is er een leuke gratis creaworkshop i.s.m. het Kleuterkriebelteam, waarbij ouders en kinderen de handen
in mekaar slaan. Plezier verzekerd.
Iedereen welkom!
www.k-a-k.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Abo / Groep: 7,00 €; -12: 6,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Maasmechelen: € 1,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Maasmechelen
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS