U bent hier:

Knutselen in het thema lente: afgelast in het teken van maatregelen tegen verspreiding van corona

6 jaar

Heerlijk, de lente! De vogeltjes fluiten en de zon straalt. Alles wordt groen en krijgt kleur. Tijd om dit frisse seizoen naar binnen te halen en om het huis wat aan te kleden met een mooi bloemstuk, een fleurige mobiel, een mooi gedecoreerde tak, een kleurige vlinder, of amusante versieringen die met veel plezier door je eigen kinderen in elkaar werden geknutseld.
Elk kind gaat apetrots met meerdere stukjes naar huis. We werken namelijk met een doorschuifsysteem en bij elk werkje worden de kleine knutselaars bijgestaan door een vrijwilliger van de Gezinsbond.
Je moet zelf voor geen materiaal zorgen. De kinderen hoeven alleen kleding te dragen die tegen een stootje kan. Je moet wel zelf voor een kartonnen doos zorgen, voorzien van hun naam waarin ze hun knutselwerkjes mee naar huis kunnen nemen.
Leden kunnen zich inschrijven vanaf 9 maart. Niet-leden kunnen zich inschrijven vanaf 16 maart. Gelieve je kind(eren) vóór 23 maart in te schrijven via het nummer 052 30 03 77 of via gezinsbond-londerzeel@hotmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gildenhuis St. Kristoffel
Gildenstraat 21
1840 Londerzeel

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 maart 2020
Leeftijd 6+
Prijs
€ 5 voor leden op vertoon van lidkaart; € 8 voor niet-leden. Alle knutselmaterialen en drankje in begrepen
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Londerzeel
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Knutselen in het thema lente: afgelast in het teken van maatregelen tegen verspreiding van corona op UiTmetVlieg.be