U bent hier:

Knoert Sport - Week 7: Met de Jeep 12-14 aug 2019 (°2006-°2012)

6 jaar

Kamp of vakantie Actie en avontuur

Een dag bij Knoert Sport is een dag vol speelse en sportieve activiteiten,... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren.
Onze animatoren staan elke dag van de vakantie klaar met een aanbod van boeiende en gevarieerde activiteiten. Soms gaan we met heel de groep op daguitstap of plannen we een bijzondere activiteit met een aparte inschrijving, die gecombineerd kan worden met een halve dag bij Knoert.

In Lint kiezen we voor een combinatie van een open spelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van diverse activiteiten en een vast programma per leeftijdsgroep. Tijdens 'Knoert Sport' voorzien we een sportief aanbod.

Op maandag 12 augustus gaan we op uitstap naar Keiheuvel Balen. Hiervoor moet je apart inschrijven. Op woensdag 14 augustus is er een combinatie mogelijk met de workshop 'Adventure workshop'. ( Hiervoor dien je in te schrijven via de workshop, daar kan je dan aanvinken of je de combinatie met speeldag wenst of niet.)

Op donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus worden er geen activiteiten georganiseerd.

Waar? Jeugdlokalen, Luitersheide 4

Hoe Laat? Dagelijks van 9u tot 16u. (Voor- en naopvang ter plaatse van 8 tot 17u). Voor uitgebreide opvang is een combinatie met BKO De Marbollen mogelijk. Kijk hiervoor bij 'uitgebreide opvang'.

Uitgebreide opvang voor kinderen geboren tot 2006. 's Morgens vanaf 7 tot 8 u en 's avonds tussen 17 en 18.30 u kunnen je kinderen opgevangen worden in Kinderopvang De Marbollen. Het vervoer van en naar de activiteit is voorzien.
Om gebruik te maken van de uitgebreide opvang, moet je volgende acties ondernemen:
- In de webshop het 'vinkje' aanduiden voor-of naopvang.
- Registreren bij BKO De Marbollen ter plaatse (niet nodig indien je kind daar in 2018 al werd opgevangen.)

Tarief? € 9 per dag (met Grabbel- of Swappas krijg je € 2 korting per dag). Voor dagen met een uitstap gelden andere tarieven.

Let op! Om onze webshop optimaal te gebruiken raden wij af om in Internet Explorer te werken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar jeugdlokalen
Luitersheide 4
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 13 augustus 2019 tot 14 augustus 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 9,00 €; Grabbelpas: 7,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie Vrijetijdsdienst Lint
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Knoert Sport - Week 7: Met de Jeep 12-14 aug 2019 (°2006-°2012) op UiTmetVlieg.be