U bent hier:

Kluisconcerten: Nils De Caster & Sara De Smedt - Soul of a man

Laatste Kluisconcert 2020 in schoonheid...
De multi-instrumentalist Nils De Caster van de The Broken Circle Bluegrassband brengt eigenzinnige interpretaties van de grootste songschrijvers uit de geschiedenis van de country, blues en folkwereld en sluit af met eigen klassieke composities van Citron Bleu.
Wie Nils De Caster al heeft zien en horen optreden, weet dat hij het publiek royaal meeneemt in zijn muzikale wereld. Meestal is hij op tournee met zijn soulmates en familie: Roland Van Campenhout, Bruno Deneckere, Lieven Tavernier, Perry Rose & The Rielemans Family.
Sara De Smedt speelde als actrice mee in producties van de KVS en Theater Antigone. Ze componeerde de muziek voor Mary’s Bleeding Heart en was jarenlang één van de zangeressen van The Triplettes. De laatste jaren speelde ze in Peter Pan, The Never Ending Story, een arenaspektakel dat op wereldtournee ging. Haar stem laat niemand onberoerd.
https://www.youtube.com/watch?v=VnA8ckY4IFc&list=PLhD0I4_JZ_AGLBNUzEPar1UWcxM6F5X2S

Deuren open vanaf 19u, concert begint om 20u.
VERPLICHT PARKEREN op de parking van museum Gevaert-Minne (Edgar Gevaertdreef Sint-Martens-Latem), 100m van de Kluis. Fietsparking voorzien aan de Kluis zelf (Kapitteldreef 40).
MAX 100 personen.
Inkom 10€

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de Latemse Kluis
Gevaertdreef Parking
9830 Sint-Martens-Latem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie VZW Maquis
Trefwoorden SMLHP