U bent hier:

Klimaatmaand: Boomplantactie Lommel-Sahara

Cursus of workshop Milieu en natuur

Tijdens de Week van het Bos en in de klimaatmaand oktober willen we in Lommel 7.000 extra bomen aanplanten. Een hele klus! Hierbij kunnen we dan ook heel wat hulp gebruiken.
Wil je ons hierbij helpen? Wij doen een warme oproep aan alle Lommelaren om op zaterdag 19 oktober van 14u tem 17u een handje te komen helpen.

Iedereen kan helpen, jong of oud. Even moe van al dat planten? Er wordt gezorgd voor lekkere versnaperingen om weer op krachten te komen en leuke randanimatie voor de kinderen met o.a. een demonstratie van de schaapsherder, de aanwezigheid van een mobiele kinderboerderij en geleide klimaatwandelingen in het gebied met een natuurgids.

Met de boomplantactie zorgen we niet alleen voor meer bomen, maar omdat alle planten inheems zijn, zorgen we ook voor nog meer biodiversiteit in onze stad.

Help je mee? Je kan je aansluiten bij deze boomplantactie tussen 14u en 17u. De locatie is gelegen nabij de manege in de Speelpleinstraat (achterkant voetbalvelden) in Lommel.

Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sahara
Sportveldenstraat 10
3920 Lommel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Klimaatmaand: Boomplantactie Lommel-Sahara op UiTmetVlieg.be