U bent hier:

Klimaatfestival Antwerpen

Klimaatfestival Antwerpen werpt een cultureel-filosofische blik op klimaatverandering. Het festival belicht diverse aspecten van de klimaatproblematiek en stimuleert zo de verbeeldingskracht.
Zet alvast 14-18 oktober 2020 in je agenda want dan kan je 5 dagen lang in Het Bos en op ons digitale platform terecht voor een uniek en prikkelend programma.

Laat je inspireren door films over klimaatactivisme en klimaatmigratie. Ontdek op de fototentoonstelling welke sporen we als mensen in het landschap achterlaten. Leer meer over avifauna, klimaatracisme, circulaire economie en slow travel via onze podcast. Volg een workshop over natuurlijke cosmetica en bekijk vanuit je zetel een videotutorial over kledingherstel.

Kortom, in dit festival word je aangemoedigd en uitgedaagd om samen een groene en sociale toekomst voor te stellen en te realiseren, na te denken over de weg die we moeten inslaan, de handen uit de mouwen te steken, om te leren anders te leven.
____________________________

Klimaatfestival Antwerpen is een project van Troebel met steun van de Burgerbegroting, 11.11.11, Greenpeace Belgium en Het Bos.
____________________________

#KfA20
IG: @klimaatfestival.antwerpen
www.klimaatfestivalantwerpen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Het Bos
Ankerrui 5/7
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Troebel
Contact info@troebel.be
Trefwoorden Filosofie, kunst, Klimaat, milieu, workshops, podcast, installaties, tentoonstellingen, workshop