U bent hier:

Klimaatcafé

Wil je graag weten wat er in Kampenhout leeft rond het klimaat, wat reeds gebeurde en nog staat te gebeuren? Wil je graag meedenken over hoe we in de toekomst nog een stapje verder kunnen gaan om de CO2 uitstoot te doen dalen?
De komende maanden maakt de gemeente samen met Boortmeerbeek en Steenokkerzeel een nieuw klimaatactieplan op. Hierin zal worden vastgelegd hoe we de komende jaren de klimaatuitdaging gaan aanpakken.

Er wordt gestreefd naar 40% CO2-reductie tegen 2030 en er zullen ook maatregelen genomen worden om de gemeente te beschermen tegen de effecten van de klimaatverandering zoals overstroming en droogte.

Door dit intergemeentelijk aan te pakken, kunnen we meer realiseren en hebben we ook een grotere slagkracht.

Vele handen maken het werk licht!

Omdat ook jouw inbreng belangrijk is, wordt iedereen uitgenodigd tijdens het klimaatcafé!

Gezien de huidige coronamaatregelen zal het klimaatcafé digitaal doorgaan op dinsdag 8 september op 19u30.

Wens je hier graag aan deel te nemen, gelieve dan in te schrijven via milieudienst@kampenhout.be, zodat we je de nodige logingegevens kunnen doorgeven.

Kan je niet beschikken over een computer maar wens je toch deel te nemen, neem dan contact op met de milieudienst via 016/65.99.13.

Wil je meer weten over wat leeft in Kampenhout rond het klimaat, surf dan zeker eens naar: https://kampenhout.futureproofed.com/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Café Het Labo
Brouwerijstraat, 23
1910 Kampenhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 8 september 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis