U bent hier:

Kleutermuziek - Muziekschool Ars Musica

3 jaar

Cursus of workshop Kunst en kunsteducatie

Kleutermuziek. Op een speelse manier ontdekken 4 en 5 jarige kleuters diverse aspecten van 'muziek'. Ritme, melodie, instrumenten, wereldmuziek, klassieke muziek, componeren, ervaren, beleven... Een brede waaier komt aan bod. Alles wordt gebracht op een speelse en creatieve manier aangepast aan de leefwereld van kleuters. Laat ook jouw kleuter de wondere wereld van de muziek ontdekken!
Via dit project willen wij het artistieke gevoel bij jongere kinderen stimuleren en bevorderen. Wij zijn ervan overtuigd dat vele kinderen creatief en expressief zijn maar dat dit vaak niet tot uiting komt door gebrek aan durf en gêne. Door kinderen reeds op jonge leeftijd te stimuleren en aan te moedigen zullen zij zich vlugger ontplooien en maakt introversie plaats voor extraversie hetgeen de gehele ontwikkeling van een kind ten goede komt.
Via het beluisteren en behandelen van muzikale verhalen, dans, inlevingsoefeningen, zang, optreden, ontdekken van tegenstellingen in muziek, kennismaken met en bespelen van instrumenten, kennismaken met kunst uit verschillende werelddelen, werken met verschillende materialen,... pogen wij de interesse in kunst in de brede zin van het woord bij jonge kinderen aan te wakkeren.

Diverse locaties: Wondelgem (Gent) - Zelzate - Assenede

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekschool Ars Musica
Emiel Caluslaan 9
9060 Zelzate

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 165,00 €
€ 165,0
Organisatie Ars Musica Projects vzw
Contact info@muziekschoolarsmusica.be
+32486576904
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kleutermuziek - Muziekschool Ars Musica op UiTmetVlieg.be