U bent hier:

Klein Tokyo 2012

Festival Pop en rock

Twee dagen gratis muziek, theater en humor in het centrum van Moorsele. Enkel voor Steven Goegebeur en Joost Van Hyfte betaal je 2 euro. OPGEPAST: de uren voor de comedians zijn veranderd, Joost speelt voor Steven. Zaterdag 7 juli:A Brand-Teddiedrum-Steven Goegebeur-Joost van Hyfte-Major Clint-Love Dj's. Zondag 8 juli:Kato-Udo-Ontpopt-Cara en Co-Mama's Jasje.
Twee dagen gratis muziek, theater en humor in het centrum van Moorsele. Enkel voor Steven Goegebeur, Joost Van Hyfte en de voorstellingen in de circustent in het supervliegdorp betaal je de kleine prijs van 2 euro, zo ben je zeker van je plek.

Zaterdag 7 juli
18u45 - 19u30: Major Clint
Wie is Major Clint? Een driekoppige band uit Menen die zijn muzikale goesting doet!
En hoe klinkt dat? Zelf omschrijven ze het als ‘powerrock’, omdat het kind nu eenmaal een naam moet krijgen, vet én eclectisch. Op livevlak deden de leden van Major Clint reeds heel wat ervaring op: ze stonden op het podium van verschillende festivals, cafés en rockrally’s. Recent kwam daar nog een halvefinaleplaats van Westtalent 2011 bij, en wonnen ze Melkrockrally (2012) in Tielt.


19u30 - 20u15: Joost van Hyfte (€ 2 VVK) - OC De Stekke
Joost noemt zichzelf graag ‘den Aldi’ van de komieken en heeft zijn kilometers al gedaan. Er zijn nog weinig café’s en achterzaaltjes waar Joost nog niet geweest is om de mensen van het nodige gelach te voorzien. Joost was ooit winnaar van de ‘1,2,3 comedy cup’ en zat in de finale van de ‘Lunatic comedy award’ en ‘Humo’s comedy cup’.

20u15 - 21u15: Teddiedrum - Podium Kerkplein
Daar is de lente, daar is de zon, daar is… Teddiedrum! De twee besnorde West-Vlaamse nerds die naar het hippere Gent verkasten, verrasten vorig jaar menigeen met hun twee zomerse hits ‘Odd Lovers’ en ‘Miami’. Ze kwamen uit hun winterslaap met de ep ‘European Weekend’ en zijn ongetwijfeld klaar om een feestje te bouwen!

21u15 - 22u: Steven Goegebeur (€ 2 VVK) - OC De Stekke
Waar veel comedians agressief, dwangmatig en ongezellig zijn, blinkt Goegebeur uit in zijn knuffelgehalte. Hij heeft een zeer vlotte babbel en brengt simpelweg steengoede humor. Steven is een beetje de Wayne Rooney van de comedy. Net als de spits van Manchester United is hij een publieksspeler, is hij snel, gaat hij recht op zijn doel af en wil hij scoren. Stand-upcomedy van de bovenste plank met een razend tempo en boordevol verknipte situaties…

J22u - 23u30: A Brand - Podium Kerkplein
A Brand scoorde hits met ‘Riding Your Ghost’, ‘Hammerhead’ en ‘Beauty Booty Killerqueen’. Voor wie A Brand niet kent, bekijk ze gerust als onze Belgische versie van Arctic Monkeys of Franz Ferdinand met een even sterke live-reputatie. Zo noteerde De Standaard tijdens hun optreden op Pukkelpop: ‘A Brand is uitgegroeid tot één van onze strakst spelende bands.’ Moorsele zal het geweten hebben

23u30: Love DJ’s - Podium Kerkplein

Doorlopend: Die Verdammte Spielerei (gestoord wandelorkest)


Zondag 8 juli

15u00-16u00: Cara en Co - Podium Kerkplein
Met een fijne liveband brengt Cara Van der Auwera een set van mooie kinderliedjes in een originele en aantrekkelijke kindershow! Geen vluchtige kinderpop maar authentieke liedjes voor kindjes. Liedjes van toen, die ook de kinderen van nu nog altijd spontaan kunnen meezingen.

16u30 - 17u15: Mama’s jasje - Podium Kerkplein
Het succesverhaal van Mama’s Jasje begint in 1990 met de grote hit ‘Zo ver weg’. Het is de start van een lange reeks successen met nummers als ‘Doe het licht maar uit’, ‘Teken van leven’ en ‘Zonder verhaal’ en 1,4 miljoen verkochte platen. Na samenwerkingen met Gunther Van Campenhout en Jan Schepens trekt Peter van Laet In 2012 opnieuw alleen rond met zijn grootste hits. (live on tape)

17u30 - 18u15: Kato - Podium Kerkplein
Idool 2011 maakte van Kato een ster. Ze werd tweede maar veroverde de harten van jong en oud met gevoelige songs en een uniek en eerlijk stemgeluid. Het gaat hard voor de jonge ster. Met Flamingo scoorde ze een hit van formaat, ze kreeg twee MIA nominaties, trok naar de V.S. voor haar nieuwe single en haar ster is nog steeds rijzende.

18u30 – 19u15: Udo - Podium Kerkplein
Amper een jaar na zijn overwinning in X-Factor won Udo alle rondes van het liedjesprogramma ‘Zo is er maar een’. Hij legde zich daarna meer toe op een Nederlandstalig repertoire. De voorbije jaren wierp Udo zich op als een allround entertainer die zijn publiek weet te boeien met ingetogen en opzwepende muziek. Ambiance en emotie verzekerd! (live on tape)

19u45 - 21u30: Ontpopt - Podium Kerkplein
Ontpopt brengt talloze onsterfelijke hits van onze Nederlandstalige helden, afgekruid met een stevige schep goesting, adrenaline en liefde voor muziek! Ervaring op de grote pleinen van de Gentse Feesten, Marktrock en de Groenplaats in Antwerpen spreekt boekdelen. En u... u blijft nazinderen van genot! Ontpopt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een losgeslagen publiek!

Doorlopend: De schuimplukkers (mobiel mini-orkest)

Supervliegdorp
Een kleurrijke kinderwereld vol fantasie en vrolijke gekheid aan de rand van Klein Tokyo Festival!

15.30u-19u30 Ien der Suikerspinmachien - Supervliegdorp
Ien staat in haar suikerspinmasjien en wacht op klanten. Uit het tentje klinkt muziek uit de jaren 50 en 60. Ien gaat als een volleerde artieste met haar roze en/of blauwe suikerspin aan de slag en maakt creaties op uw vraag. Zo is de vraag naar olifantjes en sabeltandtijgers de jongste tijd spectaculair gestegen!

15u30-19u30: Fijnbesnaard - Supervliegdorp
In een gezellige woonwagen kan je luisteren naar, voelen aan, kijken in én spelen op akoestische tokkelinstrumenten. Als muzikale handelsreiziger gaat Fijnbesnaard op pad met een grote koffer vol handgemaakte akoestische instrumenten. Dit resulteert in Nederlandstalige, Franstalige en anderstalige liedjes op ukelele, basse aux pieds, dobro … Alle geheimen van deze instrumentjes ontrafelt Fijnbesnaard, enkel voor jou!

16u-19u30: Circustent Hoetchatcha - Circustent Supervliegdorp
Om 16u en 17u is er het ‘Meespeelcircus’ van Hoetchatcha, een mix van spectaculaire trucs, zottigheden en clownerie. Een spervuur van verrassingen waarbij niemand hoeft stil te zitten! Om 18u vaart De Blauwe Schavuit uit met poppenspel en verteltheater. Voor ‘Grijsje’ zijn alle kleuters van 2,5 tot 7 jaar welkom aan boord. De Charel sluit af om 19u met ‘Alles!’, een mengeling van clowneske goochelacts en meeslepend theater voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

16u00-19u00: Kip van Troje – reizend speeltheater - Supervliegdorp
Cirkids kleurt de straten met speelse acrobatieën, stuntelige touwnummers, een beertje van een slangenvrouw, clowneske gevallen en andere… In het poëtisch kapsalon wordt iedereen betoverd met een gek of grappig kapsel.Pluimen, kralen, veren, bloemen en alle kleuren van de regenboog komen in je haar terecht.

16u-19u30: Creatieve workshops met Bolwerk - Supervliegdorp
De enthousiaste bende van Bolwerk maakt een aantal luchtige workshops rond het thema Klein Tokyo. Kinderen maken plezier, knutselen en leren ondertussen iets bij.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar centrum Moorsele
Sint-Maartensplein 14
8560 Moorsele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 juli 2012 tot 8 juli 2012
Prijs gratis
Organisatie CC Wevelgem
Contact cultuurcentrum@wevelgem.be
056433495
Links
Trefwoorden ccwevelgempodium, ccwevelgemoverzicht