U bent hier:

Klein geluk

Wat heb je nodig om je lijf en hoofd sterker te maken? Als we de self-care industrie mogen geloven een mix van intense work-outs, smakeloze diëten en complexe meditatie-oefeningen, het liefst gestuurd vanuit een betalende app. Overbodig en vaak onhaalbaar, betreurt therapeute Hannelore Demonie. Je kan je levenskwaliteit ook verbeteren zonder grote uitgaven of te ingrijpende veranderingen.
Hannelore nodigt je vriendelijk uit om het heft in eigen handen te nemen, op woensdagavond 23 oktober, om 20.00 uur in het dienstencentrum.

Gewapend met 10 krachtige sleutels – ademen, bewegen, drinken, eten, genieten, lachen, ontspannen, rusten, jezelf uitdrukken en beminnen – kan je op een eenvoudige manier aan je eigen geluk en gezondheid sleutelen. Ze leert onder meer hoe je je ademhaling kan inzetten als relaxatietechniek, strooit met tips voor een betere nachtrust, geeft motiverend advies om meer beweging in je dag te integreren en reikt laagdrempelige recepten aan.

Hannelore is afkomstig van Staden, waar ze haar eerste 25 levensjaren doorbracht. Haar broer en ouders wonen er nog steeds.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar AC/DC
Ieperstraat 109
8840 Staden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 23 oktober 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Openbare Bibliotheek Staden
Contact bibliotheek@staden.be
051708224