U bent hier:

Klavier van hier

Concert Klassieke muziek

Een uniek concert zoals er niet veel gehouden worden: Jan Vermeulen en Veerle Peeters spelen vierhandig Schubert op pianoforte voor het goede doel; nl. voor "Prinses Harte" die mooie dingen doen voor kinderen met kanker. Kom genieten van muzikale topkwaliteit bij de muzikant op zolder en van lekkere hapjes op de aansluitende gezellige receptie. Kaarten te bestellen via klaviervanhier@gmail.com.
Op zaterdag 9 mei 2015 zal een uniek pianoconcert doorgaan in een landelijke hoeve te Willebringen. Aansluitend vindt een sfeervolle receptie plaats die het beste uit onze streek zal aanbieden.
Het doel van het event is om geld in te zamelen voor de vzw Prinses Harte. De vzw maakt het verblijf van kinderen met kanker in medische centra kindvriendelijker en doet geluk en blijdschap in hen heropleven. Om deze waardevolle werking te helpen, organiseren we “Klavier van hier” met op het programma vierhandig werk van Franz Schubert gebracht door toppianisten Jan Vermeulen -Klara musicus van het jaar 2012- en Veerle Peeters. De opbrengst uit de kaartenverkoop gaat integraal naar de vzw Prinses Harte.

Het optreden is het centrale gebeuren van een kwalitatief hoogstaand event waarbij we aansluitend op het concert een receptie verzorgen. Op de receptie brengen we in samenwerking met lokale producenten produkten uit eigen streek. De genodigden worden met oog voor detail ontvangen in een pittoreske landelijke hoeve. Dit is tevens de woning van de uitvoerder waar hij zijn pianowerken instudeert en zijn passie voor pianoforte uitbouwt, getuige de indrukwekkende collectie aan piano’s in zijn studio.

Praktisch gesproken ziet het programma er als volgt uit:
16u00 – verwelkoming in de Jordaanstraat
16u30 – aanvang Schubert concert
17u30 – aanvang receptie

Voor dit exclusieve concert zijn slechts 101 kaarten beschikbaar. Bestellen kan enkel door een mail te sturen naar klaviervanhier@gmail.com. Gelieve in uw mail uw naam en adres te vermelden. U krijgt vervolgens een betalingsuitnodiging om de kaarten via overschrijving te betalen. Eens wij het bedrag hebben ontvangen, sturen wij u de kaarten op of - voor bestellingen na 1 mei - leggen we de kaarten op naam klaar aan het onthaal op 9 mei.Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Jordaanstraat, Willebringen
Jordaanstraat 4
3370 Willebringen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 mei 2015
Leeftijd 18+
Prijs € 25,0
Reservaties
Organisatie Stijn