U bent hier:

Klankreizigers (6+)

+1 punt

Concert Jazz en blues

Op muzikale wereldreis in een sprookjesachtig universum + workshop knutselen
Met hun stem, cello en piano nemen drie verhalenvertellers kinderen vanaf 6 jaar mee op reis door een wonderlijk klankuniversum. Samen gidsen ze jonge oren en ogen door een betoverende, speelse tocht langs de uithoeken van de jazz, Afrikaanse liederen en klassieke muziek.

Vooraf knutsel je in de foyer je eigen reisvogel, die je tijdens het concert kan zien vliegen op de klanken van de muziek.

De reizigers
De Senegalese Mola Sylla zingt in zijn moedertaal Wolof. Het is een taal die je misschien niet meteen begrijpt, maar wel kan voelen. Soms buldert hij zo vrolijk dat je benen beginnen kriebelen om te dansen. Wat later veren je donsharen overeind als hij zijn weemoedigste klanken bovenhaalt. Of wiebelen je oren bij het horen van het getokkel van zijn duimpiano.

Zijn reiscompagnon Ernst Reijseger keert zijn cello binnenstebuiten en bespeelt ze nu eens als gitaar, dan weer als bas of als percussie-instrument. En Harmen Fraanje voegt sprankelend pianospel toe.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Handelsbeurs Concertzaal
Kouter 29
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief:€12-18 jaar / EDC:€8Uitpas met kansentarief:€2.4

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Handelsbeurs Concertzaal
Contact info@handelsbeurs.be
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Klankreizigers (6+) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS