U bent hier:

Klank & meditatie natuurwandeling

Op zaterdag 13 oktober organiseren wij een natuurwandeling die je zeker niet mag missen. Onze wandeling is anders dan andere wandelingen waarin we uitgebreid de tijd nemen om terug bewust te worden van onze zintuigen en op deze manier de herfst te ruiken, horen, voelen, proeven, en ontdekken. Het uitgangspunt van deze wandeling vertrekt vanuit de stilte om zodat iedereen zich helemaal in het moment kan inleven. We starten om 13.00 uur aan de Warande.
Als iedereen kennis gemaakt heeft met elkaar starten we onder begeleiding van Eddy met een korte meditatie begeleid door prachtige etnische instrumenten. Dan start onze wandeling en neemt hij ons mee op pad door het grote gebied van Gerheserheide en tijdens deze tocht houden we halt bij zeer bijzondere plekjes in het Kempense landschap zoals de schans van Gerhees en “den tus”.
Bij aankomst is er opnieuw een korte meditatie en de gelegenheid om wat na te praten en te genieten van een lekkere kop warme rustgevende thee en een stuk “natuurgebak”.
De afstand van de wandeling is ca 7 km.
We vragen aan de deelnemers om zelf een yogamatje, zitkussen,deken of Klapstoeltje mee te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Warande
De Warande 58
3945 Oostham (Ham)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 13 oktober 2018
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: 6,00 €
€ 6,0
Organisatie VZW Samusement
Contact info@samusement.be
Trefwoorden wandelen, natuur, herfst, herfstwandeling, muziek, meditatie, stilte, bewustwording, Waerbeke