U bent hier:

Kinky Star Feesten Dag 1

Concert Pop en rock

Kinky Star staat garant voor muziek met een hoek af en Dag 1 lijkt bij deze meer op een cirkel dan een vierkant. Het officiële startschot van de Gentse Feesten en meteen boenk pats bam erop!
Timetable
17u00 - Opening terras
18u30 - BBB: Die Verdammte Spielerei
19u30 - Doors club
20u00 - LIL DIX
22u00 - ERO GURO
00u00 - Roda Lits
02u00 - PIZZA KNIFE
Party met DJ Tamashot vs Stn M Kwntn

18u30 - Maes BierBakBuskers: Die Verdammte Spielerei
(in samenwerking met Den Hoed Music)
Zes (straat)theatermarcellekes, gevuld met vier saxofonisten, een percussionist en een te gekke van megafoon voorziene frontman. Allen zijn het afgestudeerde conservatoriumstudenten, die hier de fanfare spelenderwijs als parodie benaderen.

20u - Lil Dix
Apocalyptische new punk gebracht door een 3-koppig monster. Zelf omschrijven ze hun muziek als een mix tussen noisy post-hardcore, high-paced garage punk en spaced-out prog. Tegen alle verwachtingen in zal een vergrootglas niet nodig zijn.

22u - ERO GURO
Slechts één EP uit en nog niet lang bezig, maar toch al een performance om U tegen te zeggen. Dit kwartet brengt een onrustige, tegendraadse mix van hardcore punk en noise. Wacht rustig uw beurt af aan de moshpit.

00u- Roda Lits
oda Lits gooit een portie Cramps, Stooges, MC5 en Ramones in de blender, en slurpt daar aanstekelijke rock-tunes op verbluffend hoog niveau uit. Rietje meebrengen = plezier verzekerd.

02u - PIZZA KNIFE (NL)
Een band die leeft volgens het mantra van de drie p’s: pizza, pils en garage punk. Met nummers als Chicken Kebab, Erotic VHS en Shooting Boogers en een geflipte performance wankelen ze graag op de grenzen van absurditeit. Kortom: stevig dansen en vooral luide muziek a.k.a. pizza-georiënteerde punk.

Afterparty met DJ Tamashot vs Stn M Kwntn
Kitsch & cult vs experimenteel & eclectisch. Een belly to belly dj-set Tamashot vs Stn M Kwntn lijkt nergens op. Fasten your earbelts.

Info

Waar Muziekcentrum Kinky Star
Vlasmarkt 9
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 juli 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links
Trefwoorden Gentse Feesten, GentseFeesten2018