U bent hier:

Kinderrommelmarkt in het Pop-up Theater!

Markt of braderie Antiek en brocante

👉 In het De Proefkonijnen Pop-up Theater is er altijd iets te beleven. Een jaar lang organiseren we in Antwerpen centrum activiteiten voor het hele gezin! Voor we de tribune in ons nieuw theater plaatsen, willen we de volledige oppervlakte gebruiken om ruimte te maken voor al jullie gebruikte spulletjes.
Is jouw kroost z’n speelgoed ontgroeid? Nog schoolspullen die je dit jaar niet meer nodig hebt? Heb je nog een hoop papflessen of kleertjes die niet meer passen? Een fiets die te klein is? Een kinderwagen die buiten gebruik is? Reserveer een stand en maak er andere gezinnen blij mee! 👈

Geniet tussendoor van dranken en eenvoudige hapjes in de theaterfoyer.

❗️WAT WAAR WANNEER?❗️
Zondag 6 oktober 10u - 17u
De Proefkonijnen Pop-up Theater
Frankrijklei 35, Antwerpen

💥Toegang gratis

INSCHRIJVEN? Mail naar info@deproefkonijnen.be met vermelding van je naam en aantal meter standplek. Plaatsen kosten 4 euro per meter. Standhouders krijgen een gratis koffie of thee!PRAKTISCH

- Op zondag parkeer je in Antwerpen gratis op straat. Vlak voor de deur van het theater zijn er momenteel werken, maar je kan tot op 5 meter van de ingang van het theater rijden.

- Kom minstens met 2 personen, zodat na het uitladen iemand bij de standplaats kan blijven terwijl je de wagen gaat parkeren op een reglementaire plaats.

- Voorzie zelf karretjes om de spulletjes naar je standplaats te brengen.

- Je inschrijving is pas definitief wanneer we je standgeld + 10 euro waarborg hebben ontvangen. Bij annulatie wordt het standgeld niet terugbetaald, de waarborg wel.

- De deuren van het theater openen vanaf 8u30 voor de standhouders.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Proefkonijnen Pop-up Theater
Frankrijklei 35
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 6 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie De Proefkonijnen
Trefwoorden Kinderrommelmarkt, rommelmarkt