U bent hier:

Kindermassage volgens de Happy Kids Massagemethode (online cursus voor ouders)

Cursus of workshop Opvoeding

Een cursus kindermassage waar je niet het huis voor uit moet. Je volgt de verschillende onderdelen wanneer jíj daar tijd voor hebt en je doet dit op je eigen tempo. Met heel veel filmpjes die je op pauze kan zetten en terug kan spoelen.
De Happy Kids Massagemethode is een speelse en laagdrempelige manier van masseren. Je hebt geen voorkennis van massage nodig. Je kan de massage geven over de kledij heen, daardoor kan je het vrijwel overal gaan toepassen. De massage kan je uiteraard ook met olie doen op de blote huid.

De massage bestaat uit 22 grepen die je stap voor stap aangeleerd krijgt. Eens je de grepen kent kan je er eindeloos mee gaan variëren en kan je zo je eigen massage samen stellen. De massage wordt ook vaak gecombineerd met liedjes en versjes of verhalen. Of je verzint je eigen verhaal bij een zelf samengestelde massage.

Je kan de grepen eveneens over het hele lichaam gaan doen. Zo krijg je een echte klassieke massage van het hele lichaam. Zodra je kind de grepen kent kan hij of zij zelf bepalen welke grepen aan bod mogen komen. Het kind heeft dus inspraak in de massage die het krijgt. Hoe leuk is dat!

Speciaal:
Omdat de massagegrepen op kindermaat zijn vertaald kunnen broers en zussen de massage ook bij elkaar doen op de rug. De kinderen kunnen het zelfs bij jou of je partner gaan doen. Op deze manier schept het een mooie verbondenheid tussen alle gezinsleden.

Na deze cursus:
♡ Kan je je kind helpen ontspannen door het een massage te geven op maat.
♡ Kan je een moment creëren voor jou en je kind waar er écht contact is tussen jullie.
♡ Kan je een 'fijn slapen gaan' ritueel inbouwen.
♡ Kan je de onderlinge verbondenheid tussen alle gezinsleden verhogen en een ontspannen, rustige sfeer in huis scheppen.
♡ Heb je een tool in handen die je nog heel lang kan gebruiken. De massagegrepen blijven nl. altijd toepasbaar.

Samengevat:
▸ Online training via Facebook in een besloten groep (maximum 10 deelnemers)
▸ 4 Modules, 3 bonusmodules
▸ Handout (power point + samenvatting van de toepassingsmogelijkheden en spelletjes)
▸ Wobbelboek met inlogcode op de website van Happy Kids Massage voor het gratis onlinegedeelte met vele extra materialen zoals filmpjes, massageversjes en liedjes
▸ Selfcare massage
▸ Begeleiding achteraf via mail, video-call, ...

Dit alles krijg je voor een kleine investering van 85€ inclusief het Happy Kids Massageboek op de Wobbel t.w.v. 25€ opgestuurd met de post.

www.heppiekids.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Heppie kids
Lapseheide 5
3980 Tessenderlo

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 85,00 €
€ 85,0
Reservaties
Organisatie Heppie kids
Trefwoorden kindermassage thuis, massage, rust en verbondenheid