U bent hier:

Kindermarkt

Op zondag 1 september organiseert de gemeentelijke jeugdraad en jeugddienst weer de traditionele KINDERMARKT op het marktplein van Tessenderlo. Op deze dag zijn het de kinderen die marktkramertje spelen en hun oude speelgoedjes en/of zelfgemaakte werkjes te koop of te ruil aanbieden. Het is een uitstap voor het hele gezin, voor jong én oud! Voorinschrijven kan van 1 juli tot 29 augustus (12u). Op de dag zelf kan er ook ingeschreven worden.
De KINDERMARKT van Tessenderlo is met haar 400 verkoopstandjes door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste kinderrommelmarkten van het Vlaamse landsgedeelte, misschien zelfs van gans België.
Verkleed jezelf en kleed je stand zo ORIGINEEL mogelijk in, want er zijn mooie prijzen te winnen voor de Marktkoning, -koningin, -prinsen en –prinsessen & de mooist ingerichte standjes ter waarde van 600 euro! Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 juli voor een standplaats inschrijven via de jeugddienst (jeugdcentrum ’t Muuzaaike, Sportlaan 9, 013 67 76 31) TOT EN MET DONDERDAG 29 AUGUSTUS (tot 12u) met vermelding van de naam en woonplaats van de deelnemertjes. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT MAAR WEL GRATIS !
BELANGRIJKE WEETJES:
• De Markt wordt vanaf 08.00 uur verkeersvrij gemaakt voor de opbouw voor de organisatorische opbouw, NIET voor de kinderenverkoopstanden: die mogen vanaf 11.30u op het terrein;
• Vanaf 11.00 uur wordt het klein centrum verkeersvrij gemaakt, dit wil zeggen dat u niet meer met de wagen in het centrum kunt. Parking is er op de Vismarkt, de Kolmen en Parking Binnenhof!
• Let op ! Ongereglementeerd geparkeerde wagens worden weggesleept (politiecontrole);
• De inschrijvingsstand voor standhoudertjes gaat open vanaf 11.30 uur en NIET VROEGER ! Het heeft dus geen zin om al om 10.00 uur te staan wachten. Alle plaatsen zijn genummerd en op naam, zodus … vooraf inschrijven is de boodschap!
• Vooringeschrevenen gaan naar de stand ‘VOORINSCHRIJVINGEN’ en wie nog niet ingeschreven is naar de stand ‘DAGINSCHRIJVINGEN.
• Er zal controle uitgeoefend worden of iedereen op de juiste plaats zit;
• Ingeschrevenen kunnen hun standje opbouwen van 11.30 tot 13.00 uur;
• Kleed jezelf en je stand zo ORIGINEEL mogelijk in. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de Marktkoning, -koningin, -prinsen en –prinsessen & de mooist ingerichte standjes;
• ‘Gespecialiseerde’/‘volwassen’verkoopstanden en/of –producten zijn verboden; hier wordt STRENG op toegezien. Kinderwagens, maxicosi’s, kinderkleding,... zijn NIET toegestaan. Indien u dit wél verkoopt, kan de organisatie vragen om uw standje op te breken;
• Zorg ervoor dat het aangeboden materiaal VOLLEDIG en presentabel is;
• Bij slecht weer kan men vanaf 10.30 uur mailen naar jeugddienst@tessenderlo.be om via een automatische reply te vernemen of het evenement doorgaat dan wel afgelast wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentehuis Tessenderlo
Markt z/n
3980 Tessenderlo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie Jeugddienst Tessenderlo
Contact jeugddienst@tessenderlo.be
013 67 76 31
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kindermarkt op UiTmetVlieg.be