U bent hier:

Kinderhoogdag

Meedoen dan moet je voor de voorstellingen, doorlopende activiteiten en workshops een Kinderhoogdagbandje aanschaffen. Dit geldt voor alle kinderen (de ouders en begeleiders, mogen gratis binnen). Een bandje kost 5 euro in voorverkoop en 6 euro de dag zelf. Organisatie van Het gemeentebestuur Zemst, met steun van de Provincie Vlaams-Brabant.
Kinderhoogdag Zemst 23 juni 2012

Meer weten?
Bel naar 015 61 88 93 (jeugddienst) of 015 61 88 94 (cultuurdienst). Mail naar jeugd@zemst.be cultuur@zemst.be Surf naar www.kinderhoogdag.be www.zemst.be.

Meedoen?
Dan moet je voor de voorstellingen, doorlopende activiteiten en workshops een Kinderhoogdagbandje aanschaffen. Dit geldt voor alle kinderen (de ouders en begeleiders, mogen gratis binnen). Het bandje geeft toegang tot al de activiteiten (zolang er plaatsen beschikbaar zijn). Met het Kinderhoogdagbandje krijg je ook nog een leuk presentje op de Kinderhoogdag. Een bandje kost 5 euro in voorverkoop en 6 euro de dag zelf. Vanaf 31 mei om 16 uur kun je voor bandjes en reservaties terecht op de jeugd- of cultuurdienst, De Griet 1.

Reserveren voor een workshop of een voorstelling (binnen met beperkt aantal plaatsen)
Enkel vanaf 31 mei 2010, 16 uur op het nummer 015 61 88 93 (94). Reserveren kan pas als je al een deelnemersbandje gekocht hebt!

Dorst of honger! En daarmee pasta
Tijdens de Kinderhoogdag zullen er op het plein allerlei eet- en drankstandjes zijn. Heb je zin in een spaghetti bolognaise, verse fruitsla of liever een verse wafel of een ijsje? Wij voorzien het allemaal!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek
Schoolstraat 23
1980 Zemst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 juni 2012
Prijs € 5,0
Reservaties
  • Bel naar 015618893
Organisatie Gemeente Zemst
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kinderhoogdag op UiTmetVlieg.be