U bent hier:

Kinderen zijn geen puppy's - de kracht van zelfsturing in de opvoeding

Lezing of congres Opvoeding

Wat hebben kinderen van ons nodig om uit te groeien tot zelfbewuste en zelfstandige volwassenen? Wat zijn helpende of belemmerende factoren in hun ontwikkeling? Hoe kunnen we richtinggevende autoriteit zijn, zonder autoritair te zijn? Wat als we focussen op de ontwikkeling van onze kinderen op langere termijn, en dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als sociaal vlak? Hoe kunnen we ons eigen onvermogen benutten als kans om zelf te groeien?
Wil je ook met meer plezier samen met je kinderen onderweg zijn en echt bijdragen aan hun vermogen zichzelf te sturen in een complexer wordende wereld? Ontdek hoe je het evenwicht kan bewaren tussen discipline en een goede relatie met je kinderen. Zo draag je bij aan de samenleving van morgen waarin zelfbewustzijn, afstemming, inleving en dialoog steeds belangrijker worden.

Jürgen Peeters heeft ervaring als leraar en is nu psychotherapeut en bemiddelaar. Hij adviseert ouders en geeft al bijna 20 jaar trainingen, lezingen en supervisie in de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurfabriek
Stationsstraat 22
8340 Sijsele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Opvoedingswinkel regio Brugge
Contact info@opvoedingswinkelbrugge.be
050 47 55 15
Trefwoorden opvoeding, ouderschap, opvoedingsondersteuning, groeimee, jurgen peeters, auteur