U bent hier:

Kindercarnavalbal Nijlen, live in je kot

Helaas geen kindercarnavalbal dit jaar in een zaal vol met confetti... maar feesten doen we, thuis in ons eigen kot! Volg onze carnavals-dj via livestream op de Facebookpagina van Gezinsbond Nijlen en leef je thuis met je (klein)kinderen een uurtje uit op de leukste hits! Er staat een paard in de gang? Wie weet! En bestel vooraf ons 'carnaval-in-je-kot'-pakket voor een nog feestelijkere namiddag!
Je kan tot 5 februari 2021 een 'carnaval-in-je-kot'-pakket bestellen aan 10 euro per pakket. In dit pakket vind je confetti, serpentines en ballonnen om er thuis een geweldig feestje van te maken, een fles kinderchampagne om met het ganse gezin te klinken, enkele photobooth-attributen en alle ingrediënten, kant en klaar, om voor 4 personen vers beslag te maken en daarna pannenkoeken te bakken. Levering aan huis als je in Nijlen woont of take-away ook mogelijk voor iedereen. Te gek, nietwaar?! Alle info om te bestellen: check onze website https://nijlen.gezinsbond.be. Onze carnavals-dj kan je van 14 uur tot 15 uur live volgen via de Facebookpagina van Gezinsbond Nijlen. Je hoeft geen account te hebben om mee te kunnen volgen. De leukste hits en carnavalsliedjes voor jong en oud zullen de revue passeren. Feest jij mee thuis in je eigen living?

Info

Links
Waar Thuis in uw kot ;-)
(thuis dus)
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 17 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Contact gezinsbondnijlen@gmail.com
0486 84 64 22
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kindercarnavalbal Nijlen, live in je kot op UiTmetVlieg.be