U bent hier:

Kinderboerderij 't Kakelend Kippenmuseum

3 jaar

Tentoonstelling Milieu en natuur

In 't Kakelend Kippenmuseum worden boerderijdieren gekweekt. In de eerste plaats zijn dat grote - en soms heel kleine - kippen in alle vormen en kleuren. Sommige rassen zijn bijna uitgestorven, maar worden hier toch nog in stand gehouden. Naast kippen kan je ook een hele hoop andere dieren zien: fazanten, varkens, schapen, pony's, kwartels, konijnen, enz. Er is ook een superleuke speeltuin!
Vooral kinderen vinden het plezant om onze dieren en hun kroost te bezoeken. Daarna kunnen ze lekker stoeien in onze speeltuin en speelschuur in echte boerderijsfeer.

Verder beschikt 't Kakelend Kippenmuseum over een cafetaria met self-service waar u ijs van verse hoevemelk en ambachtelijke pannenkoeken kan proeven.

Openingstijden:
Op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij telkens open van 13u30 tot 18u30.
Tijdens de schoolvakanties zijn we iedere namiddag open van 13u30 tot 18u30.
In december, januari en februari zijn we gesloten op woensdagnamiddag.

Info

Links
Waar 't Kakelend Kippenmuseum
Wittepoortstraat 25
8600 Keiem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Woensdag
  • Zaterdag - zondag
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Kinderen kleiner dan 1,10m gratis
€ 4,0
Contact info@kakelendkippenmuseum.be
+32 5 1502590
Trefwoorden Landbouw, Milieu en natuur, ook voor kinderen, Kinderboerderij, Buitenspeeltuin, OpnieuwOpen, Bevestigd2020, Samen Is Beter, samenisbeter, test
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kinderboerderij 't Kakelend Kippenmuseum op UiTmetVlieg.be