U bent hier:

Kinderactiviteit: poppenspel Haas-de-baas

3 jaar

HAAS-DE-BAAS Zoals elk jaar zit de paashaas te wachten tot hij weer eitjes mag brengen , maar dit jaar wordt het moeilijk, want hij is ziek. Hij kan zijn bedje niet uitkomen, zo ziek is hij! De wolf heeft dat allemaal gehoord en die laat zijn beste vrienden cadeautjes brengen om de paashaas te troosten. Maar wat is die vervelende struisvogel met de cadeautjes van plan...?
Poppenspel "HAAS-DE-BAAS" door: Paul Keunen Zoals elk jaar zit de paashaas te wachten tot hij weer eitjes mag brengen , maar dit jaar wordt het moeilijk, want hij is ziek. Hij kan zijn bedje niet uitkomen, zo ziek is hij! De wolf heeft dat allemaal gehoord en die laat zijn beste vrienden cadeautjes brengen om de paashaas te troosten. Maar een vervelende struisvogel heeft dat allemaal gezien en die wil liever zelf die cadeautjes hebben… Hij gaat niet allen de cadeautjes stelen , maar is ook nog iets van plan met die 4 vrienden… Wil je weten wat en wil je er achter komen hoe dat allemaal gaat aflopen, dàn moet je komen kijken !

Info

Waar De Viejool
Schoolstraat
3940 Hechtel-Eksel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 3+
Prijs
De inkom bedraagt 2€ per kind, volwassenen mogen gratis binnen. Maximum 6€ per gezin.
€ 2,0
Organisatie Gezinsbond Eksel
Contact tweedehandsbeurs.eksel@gezinsbond.be
-
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kinderactiviteit: poppenspel Haas-de-baas op UiTmetVlieg.be