U bent hier:

Kinder-Theaterkamp Klein Festijn & Goestedoenders

5 jaar

Cursus of workshop Meerdere kunstvormen

Gezocht! Kinderen tussen 5 en 12 jaar die weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Een feest van 5 dagen lang. Feesten als de beesten op je eigen Gentse Feesten. OYO, Da wa Ni NORMAAL DE MAX!!   Voor de eerste keer in de geschiedenis laten we de Gentse Feesten 15 dagen lang duren!! En de eerste 5 dagen is het aan jullie, ons feestcomité, om dit feest op gang te trekken.   We gaan in dit THEATERKAMP op zwier door de straten van Gent om van dichtbij de sfeer op te snuiven van dit jaarlijks knettergek evenement. ’t Baudelopark, de Vlasmarkt, de Korenmarkt, het Veerleplein,... inspiratie genoeg voor onze eigen Gentse Feesten. We gaan zingen van ‘mee mijne vliegher’. We gaan dansen in de regen of in de zon en wie weet doen we wel beide,.. Wat straattheater hier en wat straattheater daar en tegen vrijdag hebben we onze eigen show klaar!   Deze keer zal de openingsparade richting het Lakenmeterhuis gaan want daar zal het gebeuren. Daar geven wij het startschot en geloof me, onze Gentse Feesten zullen vrijdag 13 JULI de geschiedenis ingaan... ’k zweert u maat!!  
Opvang is voorzien van 8u30 tot 17u00.  
De prijs is inclusief 2 gratis tickets voor het Klein Festijn festival tijdens de Feesten ( 13-22 juli).

De Feestbeesten brengen zelf hun lunchpakket mee. Water & vieruurtje worden voorzien. Om je in te schrijven stuur je een mailtje. Inschrijven kan tot 29 juni. Let op max. 40 deelnemers. Met groot toonmoment op 13 juli!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Lakenmetershuis
Vrijdagmarkt 24
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 juli 2018 tot 13 juli 2018
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 135,00 €
€ 135,0
Reservaties
Links
Trefwoorden GentseFeesten2018
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kinder-Theaterkamp Klein Festijn & Goestedoenders op UiTmetVlieg.be