U bent hier:

KIER - hetpaleis/ Kim Karssen & Hendrik Kegels

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Waar alles waar is.Waar alles wat kan, mogelijk is.En waar alles wat niet mogelijk is, kan.Wie weet zijn de sterren daar rozen ofbloemen vloeibaar.Of misschien is het gewoon ietsblauws met roze vachten grote ogen.
Wat is er spannender dan wat erachter de deur zit? In KIER tasten de makers de grenzen van onze fantasie af. Zo maken ze plaats voor duizend-en-een mogelijkheden. Wat als je daarover mag blijven fantaseren? Eindeloos lang tot in de ruimte, waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen? Want is het niet leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?
In seizoen 18-19 speelden Kim Karssen en Hendrik Kegels KIER als afstudeerproject in hetpaleis. Hun fantasierijke beeldtaal smaakte naar meer. Samen met Benjamin Verdonck werken ze KIER nu uit tot een volwaardige voorstelling.Klik hier voor een digitaal programmablaadje bij de voorstelling. 
KIER.spot
hetpaleis inspireert theaterbezoekers voor en na hun theaterbezoek. Klik hier en vind prikkelend spel- en achtergrondmateriaal bij de voorstelling. 
taalicoon
 Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 oktober 2020 tot 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 14,00 €; kinderen en jongeren (-18) Tickets: 7,00 €; studenten (-24) en sectorpas Tickets: 11,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie hetpaleis
Trefwoorden ook voor kinderen, Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over KIER - hetpaleis/ Kim Karssen & Hendrik Kegels op UiTmetVlieg.be