U bent hier:

Kids United

Concert Amusementsmuziek

Erza, Esteban, Nilusi, Gabriel en Gloria van Kids United gaan op tournee en komen op zaterdag 28 januari naar Vorst Nationaal.
Kids United is een groep van kinderen tussen 6 en 15 jaar die bekende liedjes zingen over vrede en hoop voor Unicef. De kinderen van Kids United geven op 21 mei hun allereerste – en inmiddels al lang uitverkochte – concert op het mythische podium van de Olympia in Parijs. Hun eerste album ‘Un monde meilleur’ (inmiddels goed voor drievoudig platina) prijkt zowel in Frankrijk als in België in de top van de verkooplijsten.

Het album werd in Frankrijk uitgebracht in samenwerking met Unicef (*) en onder het meter- en peterschap van Hélène Ségara en Corneille. Het bevat liedjes van o.a. Daniel Balavoine, John Lennon, Stromae en Pharrell Williams. De eerste single eruit, ‘On écrit sur les murs’, oorspronkelijk vertolkt door Demis Roussos in 1988, kreeg al meer dan 69 miljoen views op YouTube.

Kaarten kosten 40, 50, 55 en 60 euro.

(*) In Frankrijk gaat een deel van opbrengsten van de verkoop van het album en de concertkaarten naar Unicef om de ploegen op het terrein toe te laten hun acties ter bescherming van kwetsbare kinderen verder te zetten en te versterken.

Info

Waar Vorst Nationaal
Victor Rousseauln. 208
1190 Vorst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 januari 2017 tot 1 juli 2017
Organisatie AA Productions sprl
Contact info@forestnational.be, info@vorstnationaal.be
0900-69.500, 0900-69 500
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.