U bent hier:

Kick-off seizoen 2018-2019

Het tweede seizoen van het cultuurcentrum wordt op gang getrapt tijdens het weekend van 22 en 23 september 2018 met een gezellig openingsfeest.

 

We starten het nieuwe seizoen met niemand minder dan Arno als headliner! Hoewel zijn nieuwste album Human incognito iets anders doet vermoeden, komt Arno helemaal als zichzelve naar De Factorij, namelijk als rocker pur sang, die weet hoe hij een feestje moet bouwen. Verder kan je tijdens het openingsweekend kiezen uit meer dan 10 verschillende gratis en betalende activiteiten!

 

programma openingsweekend

ZATERDAG 22 SEPTEMBER (vanaf 14u00)

 

14U30 EN 16U30 Massage Collage door KATRIEN OOSTERLINCK +6J
Begeleid door een gids, geven ouders en kinderen elkaar een korte massage. Warm licht, maffe geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer. Wat heb je gevoeld in je lichaam? Je hoeft het niet te vertellen met woorden, het mag ook met stickers. Massage Collage is een veilige en leuke ervaring die je in contact brengt met je lichaam én met elkaar.

 

RESERVEER VOOR DE MASSAGE

 

15U00 No Way Back door DUO BERLINGO
Een komische circusvoorstelling over de zoektocht van twee vrienden en de poging die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Dat die situatie veel blauwe bakken bevat, is een understatement. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste, tot de torens vallen.

 

16U00 Dansinitiatie door NELE & JAN
Nele en Jan uit Zaventem dansen al jaren de pannen van het dak en zijn gepassioneerde lesgevers. Vanaf dit najaar kan je in CC De Factorij terecht voor toffe danslessen, gegeven door deze professionals. Twijfel je of de danslessen iets voor jou zijn? Hou je ervan om te dansen, maar voel je je soms nog wat onzeker? Tijdens deze initiatie kan je alvast eens een paar pasjes uitproberen.

 

Vanaf 17U00 Waldeinsamkeit van BENJAMIN VERDONCK
Laat je in enkele minuten betoveren door deze wunderkammer, een barokke miniatuur, luikjes die open gaan en dicht, licht, donker en heel veel touwtjes.

 

17U30 CC De Factorij’s VOLKSKEUKEN
Honger hoef je niet te lijden in CC De Factorij. Waarom naar huis gaan om te eten als je voor een prikje een lekkere en gezonde maaltijd kan meepikken? Voor slechts € 6 schuif je je benen onder onze gezellige tafel. Op het menu staat ratatouillie met krielpatatjes en een stukje vlees. En natuurlijk een veggie variant.

 

Eet mee in onze volskeuken

 

19U00 Opening expo MY HOME IS WHERE MY HEART IS
In dit fotografisch project verbinden we het werk van verschillende fotografen die elk hun eigen interpretatie tonen van wat thuis voor hen betekent.

 

MEER INFO VERNISSAGE

 

20U00 Concert ARNO
Arno weet hoe hij een stevig feestje moet bouwen op het podium. Een stevig feestje, dat is exact wat we op deze seizoensopener nodig hebben!

Ticketprijzen: € 30 | € 27 | € 26 | € 28

 

KOOP TICKETS VOOR ARNO

 

22U00 DJ
De avond sluiten we af met gezellige deuntjes en een drankje in onze foyer. In onze zachte zeteltjes kan je nog gezellig napraten en de voorbije dag overlopen.

 

ZONDAG 23 SEPTEMBER (vanaf 9u00)

 

9U00 Ontbijt
Geniet van een heerlijk gezond ontbijt aan democratische prijzen en zak nadien met de hele familie gezellig onderuit in onze knusse zetels voor een familiefilm. 
Je kan enkel komen onbijten als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan wel filmtickets kopen zonder onbijt. Reserveren voor het ontbijt kan tem vrijdag 21 september 2018.

 

reserveer voor het ontbijt

 

10U30 Familiefilm EARLY MAN +5J
Early Man is de nieuwste familiefilm van studio Aardman, gekend van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun Het Schaap. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het bronzen tijdperk. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren. Early Man zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn. 

 

KOOP JE TICKET VOOR DE FILM

 

12U00 KNUTSELPLEZIER na de film
Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de film aan de slag in onze foyer. Je gaat aan het knippen, plakken en tekenen in het thema van de film. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

Info

Waar CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: € 0,00; Poëtische Volkskeuken vlees: € 6,00; Poëtische Volkskeuken vegetarisch: € 6,00
gratis
Reservaties
Links
Trefwoorden theater, familie, festival, Muziek , ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kick-off seizoen 2018-2019 op UiTmetVlieg.be