Info
Een Vlaams kerstdiner kan niet zonder die goeie oude kerststronk. Dit stukje gebak hoort er nu eenmaal bij. Bij de warme bakker ligt de etalage vol, maar laten we hem eens helemaal zelf maken. Het is gewoon fun om te doen, en zodra de stronk versierd mag worden, gaan alle remmen los. Ho-Ho-Ho-lekker! In deze les wordt het bakproces op ambachtelijke wijze gedemonstreerd. De cursisten kunnen nadien het resultaat en het verschil proeven en krijgen een proever mee. Datum: Donderdag 15 december van 13.30 tot 16.00 u. Begeleiding: Bernard De Brabandere Inschrijving:€ 8,00 (+ € 4,00 voor de ingrediënten, aan de lesgever te betalen)
Wanneer?
Afgelopen
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 8,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Zuidwest € 1,60 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen:
10 punten
Gratis drankje (€ 2) in CC De Steiger
30 punten
Cultuurcheque ter waarde van €15