U bent hier:

kerstshow 2018

KERSTSHOW 2018 – MAGISCH MOOI
We zijn volgend jaar aan de 13e editie toe van het jaarlijks KERSTCONCERT ZELZATE en 2018 wordt een show die zich nu al aankondigt als “magisch mooi”.
Niet één ster maar liefst drie magische stemmen en elk op zich betoverend mooi.
Zo kunnen we van Garry Hagger op z’n minst zeggen dat het een vakman is die z’n kunde vereeuwigde in “Het Allermooiste”, een plaat waarmee hij goud haalde!
De mooiste liedjes en betoverende kerstverhalen met zelfs een internationale touch! De Zuid-Afrikaanse popzangeres Nádine veroverde reeds in 2014 tal van Vlaamse harten met enkele unieke kerstshows en zal naast ijzersterke eigen songs en Christmas Classics enkele duetten ten beste geven.
Met Garry Hagger maar zeker ook met de man die KERST 2018 helemaal magisch maakt: Frans Bauer. Na meer dan 10 jaar is het ons gelukt om de “populairste Nederlander in Vlaanderen” naar Zelzate te halen.

Het belooft een wonderlijke show te worden met drie schitterende persoonlijkheden onder live begeleiding van de muzikanten van de Holland Show Band, die op een sfeerrijke wijze de mooiste liedjes van de artiesten en de allergrootste kerstsongs zullen omlijsten.

“Als sterren aan de hemel staan”… op zaterdag 15 december 2018… zullen ze nog nooit zo gefonkeld hebben als in de Sint-Laurentiuskerk. Garry Hagger, Nádine en Frans Bauer… in een magisch mooie kerstshow!

Mis dit uniek kerstconcert niet en boek vandaag nog je tickets, via de site www.goalevents.be of bel 0478/514.700.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Laurentiuskerk
Grote Markt 71/A
9060 Zelzate

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 december 2018
Organisatie Goal Events
Contact 0478 51 47 00
Trefwoorden vivavlaanderen