U bent hier:

Kerstmarkt met eigen creaties in Onze Jeugd

De gezelligste mini-kerstmarkt van de streek staat op vrijdag 13 december in Onze Jeugd in Roeselare. Onze Jeugd is een school voor buitengewoon onderwijs met leerlingen die ook bijzonder creatief zijn. Na twee jaar afwezigheid is de kerstmarkt er helemaal terug.
Leerlingen uit verschillende afdelingen en studiejaren stellen hun kleine creaties, grote werkstukken en andere kunstwerken tentoon én te koop. De houtafdeling creëerde hertenkoppen in verschillende houtsoorten, onze dierenverzorgers laten deze winter de vogels niet in de kou met creatieve mezenbollen. Van moderne kerstbomen tot kerstballen in de metaalafdeling, overal dompelen de leerlingen zich onder in de kerstsfeer. Al deze kerstdecoratie verkoopt Onze Jeugd aan democratische prijzen. De kerstmarkt opent de deuren om 16u30.

In de schaduw van de oude boom op het binnenplein wisselen drank- en eetstandjes elkaar af. Glühwein, jenever, soep en warme appelsap met kaneel tot chocolademelk. Ouderwetse plakkerige snoepjes, pannenkoeken en wentelteefjes, gegrilde worsten en voor de echte smulpapen is er lekkere beenham met frietjes.

Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: de aankoop van hulpmiddelen ten voordele van de leerlingen met autismespectrumstoornissen, gedrags- en/of andere emotionele problemen.

Laat je onderdompelen in de kerstsfeer op vrijdag 13 december op het binnenplein in Onze Jeugd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Onze Jeugd
Iepersestraat 245
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 december 2019
Contact 051205886
Trefwoorden 2 jaarlijkse kerstmarkt, kerstmarkt, gezellig, school, buitengewoon secundair onderwijs, mooi, werkstuk